Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 22.04.2014.
06:30
J. L. Petković - Vesti A
Novac namenjen srpskoj zajednici na Kosmetu nestajao je na putu od Beograda do KiM, a manji deo koji je stigao na KiM zloupotrebile su lokalne firme, lokalni političari i funkcioneri iz Beograda - kaže Krstimir Pantić, bivši gradonačelnik Kosovske Mitrovice. On se u intervjuu za "Vesti" osvrće i na godišnjicu Briselskog sporazuma.
Utorak 22.04.2014.07:01
postena srbska drzava i gnjidi bi ukrala nesto nema opstanka bez mita i korupcije a pricaju o demokraciju i ulazak u eu price za malu decu nijedna bifsa ju nece nikada da bude demokratska je i bice lopovska tesko njima koji neznaju da se snallaze zao mi je samo penzionera seljake i starce ........ izvinjavam se postenima ali se kupaju u pogresan bazen udavice se
Utorak 22.04.2014.08:03
Veliki, ogroman broj lopova na malom prostoru, u tom bazenu nema vode, plivamo u g.......
Utorak 22.04.2014.08:50
Učemu je problem ? JESU LI KRALI ? HAPSITI REDOM I BEZ PARDONA SUD NEKA UTVRDI ISTINU I PRESUDI PO ZAKONU . Ima i drugi proble koji je MNOGO VEĆI A TO JE BRISELAKA IZDAJA I DAVANJE KOSOVA ŠIPTARIMA PO SUGESTIJAMA EU ZLIKOVACA . Ko je dao za pravo Tadiću , Dačiću , Vučiću i Tomi Nikoliću da uopšte "PREGOVARAJU" O JEDNOM DELU SRBIJE A DA NE POMINJEM ZAKLETVU KOJU SU POLOŽILI DOLASKOM NA FUNKCIJE ? ŠTA JE SRBIJA DOBILA OSIM PONIŽENJA , BLAMAŽE I GUBITKA TERITORIJENJIHOVOM IZDAJOM ?
Utorak 22.04.2014.12:50
Tako je. Nisu oni krali radi sebe, vec radi patriotizma. Kad bi tako neasto dozvolio tatko NA NEBESKU SRBIJU (Kostunica), da nije bilo patriotizma, poplocanog parizmom. Prvo je na kulturan nacin ispraznio kasu, pa zu pomoc Tadica i Solane dirivao Kosovo siptarima, a onda umesto u Evropu poco da se kune u patriotizam. E zato je 16. Marta popio pedalun i poslat u penziju, da sadi lukac i gaji macke po Belanovici. Ko im je dao da pregovaraju? Pa tatko na NEBESKU SRBIJU,koji je predao Kosovo na tacni. Cak je pozvao i kamermane da snimaju seriju "Patike za Kosovo". Nazalos rezisersku palicu je izgubio na zadnjim izborima.
Utorak 22.04.2014.13:05
Alo KOSOVO je dato čuvenim ZLIKOVAČKIM BRISELSKIM SPORAZUMOM . KO SE "SPORAZUMEO" ? ŠIPTARI , EU ZLIKOVCI , DAČIĆ , VUČIĆ I TOMA NIKOLIĆ DAKLE SNS I SPS BANDITI SU NAPRAVILI ŠIPTARIMA DRŽAVU . IZVOLITE SUDITE LOPOVIMA IMATE SUDOVE , SUDIJE , TUŽILAŠTVO SVE JE VAŠE SUDITE NIKO VAM NE BRANI . KOME SU SNS BANDITI DO SADA PRESUDILI BAR U PRVOM STEPENU ? NIKOME !!! DAKLE SVE JE FARSA I GOLA IZDAJA SRBIJE .
Sreda 23.04.2014.09:03
hahahhaha, pricam ti pricu o sarenom vrapcu. Kad je Kosovo proglasilo nezavisnost, posle Briselskog sporazuma ili posle sporazuma sa Kostunicom i Tadicem. Da li se iko seca kad je Kosovo proglasilo nezavisnost, 2008. godine za vreme vladavine Tadica i Kostunice, ili 2013, za vreme vladavine Nikolica i dacica? Nije na vlasti Vojislav Kostunica da sudi Vlada, vec neko drugi pa za sudjenje su nadlezni sudovi, a ne politicke partije.
Utorak 22.04.2014.16:10
Ne možete hapsiti ljude u drugoj državi, po medjunarodnom pravu možete tražiti njihovo izručenje, ali ne i hapsiti ih u tudjoj državi. Ko god ne shvata da je Kosovo druga država i da ne treba više svakodevno gurati po 600.000 eura dnevno drugoj državi, i to iz naših džepova, taj ima ozbiljan problem sa karotidama, ili bliže, sa dotokom kiseonika u mozak. Što pre mora da uradi baj pas karotida.
Utorak 22.04.2014.09:06
Anketni odbor utvrdio da je jedan ministar Samardžić ili Bogdanović dobio od zloupotrebljenog novca STAN U Beogradu,gledam na podrepaški RTS-e,emisija OKO.član anketnog odbora neće da kaže koji je taj ministar,jer preko puta sedi JADNI I NEPISMENI Bogdanović,a zna da je on taj koji je zloupotrebio položaj i prigrabio sebi stan.ZAPAMTITE GORA i VEĆA ŠTETOČINA od tog Bogdanovića za SRBE na Kosovu nije bila za ministra.Pa kako da bude dobar kad je prvi sa Oliverom Ivanovićem ušo u prištinsku vlast KAO MINISTAR TAČIJEV,pa zato ih je obojicu SRBOMRZAC TADIĆ uze u svoju VLADU,da bi se dodvorio EVRO NAKAZAMA,jer POSLUŠAN SRBIN je dobar za te nakaze.
Utorak 22.04.2014.10:55
Bolje spreciti nego lecit.Mi umesto da stanemo ispred ovih parazita i sprecimo dalje unistenje drzave i naroda mi idemo za njima i popisujemo ono sto su nam unistili..
Utorak 22.04.2014.12:36
Очигледно мислите да је новац ваш, па радите са њим шта желите! Та грешка може скупо да вас кошта!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)